Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otec pana G. W. B.

article preview

Spisovatel Daniel Farson kdysi obdržel dopis od jistého 77letého Australana, který se podepsal pouze jako G. W. B. Ten v dopise tvrdil, že jeho otec byl Jack Rozparovač. Jeho otec se měl narodit v roce 1850 a oženil se v roce 1876. Vždy toužil po dceři, když se mu však konečně narodila, trpěla mentálním postižením. Následkem toho začal otec G. W. B. nezřízené pít. Podle pisatele dopisu jeho otec chodil domů téměř každý den namol opilý a bil jeho i jeho matku.

Když si G. W. B. hrál v roce 1889 na ulici, jeho matka na něj zavolala: "Pojď domů nebo si tě najde Jack Rozparovač!" Jeho otec se prý na něj usmál a řekl: "Neboj, ty jsi ten poslední, komu by Jack Rozparovač ublížil." Jednoho dne, když jeho otec přišel opět opilý a začal bít jeho matku, se mezi G. W. B. a jeho otcem strhla prudká hádka, během které se mu měl otec přiznat k tomu, že je ve skutečnosti Jack Rozparovač. Tvrdil, že všechny vraždy spáchal v opilosti a že nevěděl co dělá. Během vraždění měl na sobě dvoje kalhoty. Po vraždě si jednoduše svlékl ty, které měl pošpiněné od krve a mohl se vrátit domů aniž by upoutal jakoukoliv pozornost. Těsně před svou smrtí mu otec řekl, aby si změnil jméno, protože se chystá ke všem vraždám přiznat. Otec G. W. B. údajně zemřel v roce 1912, ale k Rozparovačovým vraždám se nikdy nepřihlásil.

Žádnému z badatelů se nikdy nepodařilo zjistit, kdo byl tajemný G. W. B. ani kdo byl jeho otec. Pro tuto teorii tak neexistují žádné důkazy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Statistiky

Online: 4
Celkem: 569853
Měsíc: 5542
Den: 216