:

Co je to brunet?

Jennyfer Howell
Jennyfer Howell
2025-08-29 14:41:43
Count answers : 11
0
Brunette je překlad z angličtiny do češtiny. Brunette je podstatné jméno a také přídavné jméno. Brunette znamená brunet, tmavovláska, tmavovlasý, hnědovlasý, tmavý vlasy. Též tvar brunet.
Phyllis Nolan
Phyllis Nolan
2025-08-29 04:16:43
Count answers : 9
0
muž s tmavě hnědými vlasy Z francouzského brunet téhož významu, to od francouzského brun a to od pragermánského *brūn- (oboje hnědý) S *brūn- souvisí též bobr nebo germánské označení medvěda Bär (němčina) nebo bear (angličtina), kde obě zvířata byla kdysi pojmenována tabuovým opisem podle jejich hnědé barvy praslovanština taktéž nezůstala u původního indoevropského pojmenování medvěda zachovaného například v latinském ursus a místo toho použila tabuovou náhražku *medvědь (podle jedení medu)
Chance Reichel
Chance Reichel
2025-08-16 15:24:38
Count answers : 8
0
zobrazit odpověď Záleží na vás. Ale brunet je pojmenování nejen pro člověka s hnědými vlasy, ale i tmavými. Opakem je blondýn.
Clyde Wuckert
Clyde Wuckert
2025-08-08 10:49:00
Count answers : 5
0
Jean Brunet - Terina z divočáka 90g Terina (francouzsky terrine) je pokrm podobný paštice. Typicky se vyrábí z jemně mletého nebo hrubě sekaného masa, ryb, zeleniny nebo jejich kombinací, často s přídavkem koření, bylinek, vajec nebo smetany. Kategorie: Paštiky Hmotnost: 0.2 kg Novinka Terina z divokého prasete bez barviv a konzervantů Složení: Vepřové maso 78% (sádlo, játra, krk), maso z divočáka 20%, sůl, koření, pepř. Vyrobeno ve Francii. Maso z EU. Možné stopy mléka a sóji. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 2-3 dní. Minimální trvanlivost do viz. sklenice. Hmotnost: 90 g Vyrobeno ve Francii. Výrobce: CONSERVERIE DU SUD65140 Rabastems de Bigorre, France www.jeanbrunet.fr Energie 1580kj/383kcal Tuky 37g z toho nasycené mastné kyseliny 14g Sacharidy 0,8g z toho cukry 0,5g Bílkoviny 12g Sůl 1,4g
Adonis Doyle
Adonis Doyle
2025-08-08 10:11:57
Count answers : 13
0
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.