Co mlsat při hubnutí?

Dejuan Quigley
2025-06-28 15:44:46
Count answers: 1
I v době hubnutí se dá mlsat.
Super volba jsou i proteinové sušenky.
Jablka s arašídovým máslem.
Domácí pudink jako mlsání při hubnutí.
Gumové bonbony neobsahují téměř žádný tuk a želatina je dobrá pro naše klouby.
Jogurt nebo tvaroh pro zdravé mlsání při hubnutí.
Smoothie, ovocné a mléčné koktejly.
Křížaly nejen pro babičky.
Nejen na party: zapečená rajčata s mozzarelou.

Gregory Tremblay
2025-06-28 15:09:16
Count answers: 3
Praženou cizrnu si doma můžete upéct nebo upražit i bez použití tuku jen s oblíbeným kořením. Cereální křupky, tyčinky, jejichž základem jsou obilniny či luštěniny a většinou mají vyšší obsah vlákniny. Nalámejte si knäckebrot. Sušené maso má daleko lepší výživové hodnoty. Kvalitní šunka s vysokým obsahem masa, tak si určitě i pochutnáte. Zeleninové jednohubky mají stejnou energetickou hodnotu jako jeden jediný obložený chlebíček. Čerstvé ovoce můžete doplnit ještě bílým jogurtem nebo tvarohem a připravit si zdravý "dezert". Domácí zeleninové chipsy pečené jsou zdravější variantou. Mlsejte zeleninu, například cherry rajčátka nebo očištěnou malou mrkvičku. Nápojem si můžete pomoci i chutnými kvalitními nápoji, nejrůznější čaje mohou opravdu uspokojit chuťové buňky zcela nekaloricky.

Ericka Hyatt
2025-06-28 12:55:11
Count answers: 1
V případě, že máte chuť na nějaký snack během večera, zkuste ho pouze upravit, aby korespondoval se zdravým životním stylem. Vyměňte brambůrky za zdravější pochutiny.
Připravte si zeleninové chipsy, které jsou zdravé, a díky absenci tuku i nízkokalorické.
Kadeřávková kapusta, nebo-li v angličtině kale, patří také mezi oblíbenou náhradu chipsů.
Brambůrky střídají křupky, a v tu chvíli na scénu nastupuje pečená cizrna.
Cizrna lze upravit také do formy humhusu.
Sýry patří k časté pochoutce právě ve večerních hodinách.
Dalším vhodným zdrojem bílkovin je maso, a to i ve formě uzenin.
Honí vás večer mlsná na sladké, vsaďte na bílý jogurt nebo tvaroh.

Eugene Lang
2025-06-28 11:35:25
Count answers: 2
Vyzkoušejte recepty na zdravé mlsání.
Ne všechny dobroty jsou kalorické, nezdravě tučné nebo plné cukru či soli.
Vyzkoušejte naše oblíbené dobroty, které neobsahují žádnou mouku ani cukr, nepřiberete po nich, naopak vašemu tělu dodají živiny a uspokojí vaše chutě.
Cizrna je bohatým zdrojem živin, zejména bílkovin a v této podobě je skvělou pochoutkou a alternativou křupek.
Nízkokalorická alternativa brambůrek.
Stačí oblíbenou zeleninu nakrájet na tenoučké plátky, ochutit olejem, solí a bylinkami a upéct v troubě na 180°C 10-20 minut.
Luštěninové dipy se dají udělat na mnoho různých způsobů – od tradičního hummusu z cizrny, přes fazolové paštiky, fazolové tapenády, až po dipy typu vodácký, křenový, humrový, česnekový, čočkový s řepou, čočkový s dýní atp.
Tato nízkokalorická dobrota je rychle hotová, osvěží a chutná velkým i malým.
Je velmi variabilní, můžete ji udělat nasladko s ovocem nebo naslano jako aspik.
Místo moučného pečiva zvolte jako základ na kolečka nakrájenou zeleninu.
Hodí se zejména měkčí druhy – třeba okurka a cuketa.
Namažte oblíbenou zdravou pomazánkou ze zeleniny nebo luštěnin a ozdobte čerstvými bylinkami.
Jáhly obsahují vitamíny skupiny B a spoustu cenných minerálů.
Díky obsažené vláknině zasytí, nezpůsobují nárůst váhy, naopak vyživí vaše tělo.
Sladká zelenina výborně uspokojí chutě na sladké, dodá vitamíny a minerály a navíc neobsahuje téměř žádné kalorie.
Doporučujeme sladký pudink z mrkvičkyčidýně hokkaido, můžete zkusit také třeba batát nebo kombinaci různých sladkých zelenin i v kombinaci s ořechy.
Podobně můžete udělat také pudink z jablíček.

Darrell Nolan
2025-06-28 11:11:02
Count answers: 2
Mlsat se dá ale i zdravě. Jak na zdravé mlsání? Klasické sladkosti jsou většinou zdrojem velkého množství kalorií, spousty jednoduchých sacharidů, tedy cukrů, i nevhodných tuků. co nejméně cukru co nejméně soli co nejméně nasycených mastných kyselin čím více bílkovin, tím lépe co nejvyšší obsah vlákniny co nejjednodušší složení co nejmenší balení. Úplně nejlépe uděláte, když si zdravé mlsání vyrobíte doma. Při přípravě se vždy zamyslete nad kvalitou a množstvím použitých surovin. Při domácí přípravě se snažte především snížit množství cukru, zařazovat kvalitní bílkoviny a vhodné tuky, nezapomínat na kvalitní zdroje vlákniny a ideálně vždy doplnit ovoce nebo zeleninu.