Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mary Ann Nicholsová

article preview

Narodila se jako Mary Ann Walkerová 26. srpna 1845. Byla 157 cm vysoká, tmavší pleti. Měla hnědé vlasy přecházející v šedé. V době smrti ji chybělo pět předních zubů. Je popisována jako žena s jemnými rysy s vystouplými lícními kostmi a šedýma očima. Měla malou jizvu na čele, za kterou vděčí zranění v dětství. Její přítelkyně ji popsala jako čistotnou ženu, která budila dojem, že o sebe dbá. Byla alkoholička. Ve svém okolí byla známá jako Polly. 16. ledna 1864 se provdala za Williama Nicholse, se kterým měla pět dětí. V roce 1881 Polly od Nicholse odchází. Když pak Nichols zjistí, že se jeho manželka živý jako prostitutka, přestane ji finančně podporovat. Mary poté střídá jeden chudobinec za druhým. Tři měsíce pracuje jako služka v domácnosti, je ale vyhozena poté, co je přistižena při krádeži šatů v hodnotě tří liber. Těsně před smrtí bydlela ve Wilmottově noclehárně, kde sdílela pokoj s dalšími čtyřmi ženami.

Poslední noc - noc z 30. na 31. srpna 1888

23:00 - jde po Whitechapel Road a shání klienta.

00:30 - opouští hospodu Frying Pan Public House a vrací se do noclehárny.

01:20 nebo 01:40 - Zřízenec ji z noclehárny vyhazuje, protože nemá dost peněz na nocleh. Na odchodu opáčí, že bude mít brzo dost peněz a chlubí se svým novým kloboučkem.

02:30 - Na rohu Whitechapel Road ji potkává její přítelkyně Emily Hollandová, které tvrdí, že už měla ten den třikrát peníze na nocleh, ale pokaždé je propila. Hollandová později tvrdí, že Polly byla velmi opilá a při chůzi se musela opírat o zeď.

03:45 - tělo Mary Ann Nicholsové objevil Charles Cross při cestě do práce na Buck´s Row v průjezdu vedoucím k Brownově koňské ohradě. Tělo je ještě teplé.

Dr. Reese Ralph Llewellyn konstatuje, že byla zabita na místě nálezu jejího těla. Polly má pod spodní čelistí podlitinu, která byla zřejmě způsobena stiskem palce. Stejná podlitina je i na levé straně obličeje. Na levé straně krku je řezná rána, která se táhne z bodu hned pod uchem. Na stejné straně, ale o něco níže je kruhová řezná rána, která končí pod pravou čelistí. Rány musely být způsobeny nepříliš ostrým nožem s dlouhou čepelí a za použití obrovské síly. Další poranění měla oběť na břichu. Z levé strany se rozbíhá hluboká rána, která prořízla veškerou tkáň. Na pravé straně jsou tři nebo čtyři podobné řezy, které vedou břichem směrem dolů. Rány byly vedeny zleva doprava, takže vrahem mohl být levák. Všechna poranění byla způsobena stejným nástrojem.

Mary Ann ,,Polly" Nicholsová byla pohřbena 6. září 1888.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Statistiky

Online: 5
Celkem: 571201
Měsíc: 5732
Den: 329